Έξυπνη Πρίζα

εξυπνη πριζα
εξυπνη πριζα
εξυπνη πριζα
ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΙΖΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΙΖΑ

Με την Έξυπνη Πρίζα µπορείτε να ελέγξετε ένα µεγάλο εύρος οικιακών συσκευών στο χώρο σας αποµακρυσµένα και παράλληλα µπορείτε να µετρήσετε την κατανάλωση ενέργειας κάθε συσκευής που συνδέετε. ∆ιαθέτει δυνατότητα προγραµµατισµού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συσκευών καθηµερινά, συγκεκριµένη ώρα.

Για να λειτουργήσουν οι Έξυπνες συσκευές, απαιτείται το Gateway και η υπηρεσία smartwatt.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: 
Τάση ρεύματος240V 50Hz AC
Υποστηριζόμενα φορτία:10Α (Αμπέρ)Γενική χρήση
Θερμοκρασία λειτουργίας0º έως 40º C
Θερμοκρασία αποστολής/αποθήκευσης-20º έως 50ºC
Υγρασία0 έως 90% RH

 

Κατεβάστε το εγχειρίδιο.

Με την υπηρεσία smartwatt και τη βοήθεια της Έξυπνης Πρίζας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναβοσβήνετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή επιθυμείτε από το κινητό ή το tablet σας. Έτσι, η ζωή σας γίνεται πιο λειτουργική, ενώ παράλληλα μειώνετε τα έξοδά για ηλεκτρικό ρεύμα.

ΟΙΚΟΝOΜΙΑ
  • Εξοικονομείστε χρήματα τοποθετώντας την πρίζα σε πολύπριζα τα οποία βρίσκονται πίσω από έπιπλα που μετακινούνται δύσκολα!
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • Βρίσκεστε σε άλλη πόλη και δεν είστε σίγουρος αν ξεχάσατε κάποιο φως ή κάποια συσκευή αναμμένα; Τώρα μπορείτε να τα κλείσετε με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας!
ΥΓΕΙΑ
  • Συνδυάστε την Έξυπνη Πρίζα με έναν Αισθητήρα υγρασίας και θερμοκρασίας πχ στο δωμάτιο των παιδιών. Μόλις η υγρασία περάσει το όριο που έχετε θέσει, ο αφυγραντήρας θα ανοίξει μόνος του και έτσι το κλίμα του σπιτιού ρυθμίζεται αυτόματα!
ΑΝΕΣΗ
  • Θέλετε να πιείτε τον πρωινό σας καφέ μόλις ξυπνήσετε, χωρίς να περιμένετε πάνω από την καφετιέρα να ετοιμαστεί;
  • Η Έξυπνη Πρίζα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο της τηλεόρασης ή των βιντεοπαιχνιδιών, ώστε τα παιδιά σας να τα χρησιμοποιούν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
  • Θέλετε να βρίσκεστε το υπνοδωμάτιο σας ζεστό και το στρώμα του κρεβατιού σας ακόμα πιο ζεστό; Ρυθμίστε την Έξυπνη Πρίζα να ανοίξει το αερόθερμο σας η/και την ηλεκτρική κουβέρτα σας απομακρυσμένα όποτε εσείς θέλετε.
  • Δεν χρειάζεται πια να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα για να κλείσετε το αερόθερμο ή τον ανεμιστήρα, μπορείτε πολύ απλά να ρυθμίσετε την πρίζα σας να ανοίγει για όση ώρα θέλετε εσείς!
Τιμή: 46,55 €
Τιμή με Έκπτωση για πελάτες WATT+VOLT: 37,24 €
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Διαθεσιμότητα: 
Σε απόθεμα
Χρόνος παράδοσης: 
2-5 ημέρες
Πίσω στα προϊόντα
Προϊόν Combo: 
Τιμή Combo: 
43,72 €
Τιμή Combo για πελάτες: 
34,41 €


Το καλαθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.